Disclaimer

Bij het samenstellen van de inhoud van deze website is uiterste zorg nagestreefd, maar Stichting Dobermann Diversiteit sluit iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site beschikbaar is.

De inhoud van deze website kan op elk moment aangepast worden zonder dat wij daarover mededeling hoeven te doen. Dit geldt ook voor het verwijderen van onderdelen.
Stichting Dobermann Diversiteit doet haar uiterste best om de inhoud van de website actueel te houden. Ondanks deze zorg en aandacht kan het voorkomen dat de inhoud niet volledig en/of onjuist is.

Alle teksten en prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten. Voor deze fouten kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard.

Links naar websites of diensten
Voor de op deze website opgenomen links naar websites en/of diensten van derden kan Stichting Dobermann Diversiteit geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Social media
Via onze Facebookpagina en (besloten) Facebookgroep zullen v.t.t.t. berichten gedeeld worden waarop men kan reageren. Wij vragen iedereen om beleefd en respectvol met ons en elkaar om te gaan. Commerciële, beledigende, racistische, pornografische of andere politiek incorrecte berichten of commentaren worden verwijderd.

Auteursrecht
De teksten en afbeeldingen op deze website zijn beschermd door het auteursrecht. Alle rechten op de inhoud berusten bij Stichting Dobermann Diversiteit c.q. haar licentiegevers. Alle rechten op de inhoud worden uitdrukkelijk voorbehouden.Â

Wij doen ons uiterste best om het gebruik van de inhoud van onze website goed te regelen met de rechthebbenden. Dit houdt in dat wij informatie van derden plaatsen met toestemming en/of bronvermelding. Mocht je van mening zijn dat wij materiaal gebruikt hebben zonder toestemming, neem dan onmiddellijk contact op met ons.

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.